moricz-edit-uzletpszichologus

A tanítás nem arról szól, hogy megtöltünk egy csöbröt, hanem arról szól, hogy meggyújtunk egy fáklyát.

RÓLAM

Móricz Edit vagyok. nemzetközi szervezetfejlesztő – üzleti pszichológus – mentor – az Üzleti Pszichológia Tanácsadó Iroda megalapítója

2006-ban alapítottam a globális nyertes-nyertes személyközpontú üzleti fejlesztéssel, oktatással és tanácsadással foglalkozó cégemet.

Volt köztisztviselőként, rendszerszemléletű, holisztikus gondolkodású pszichológus családterapeutaként több évtizede dolgozom azért, hogy sok boldog, önmagával és a környezetével harmóniában élő ember és jól működő család vegyen körül.

Ma már üzleti pszichológus-mentorként, személyközpontú nemzetközi szervezetfejlesztő online networkerként százak, ezrek életére lehetek pozitív hatással.

SZEMÉLYES KÜLDETÉSEM:

Életfeladatom, hogy a rendelkezésemre álló eszközökkel átadjam más embereknek a tudást, amellyel életük irányítását tudatosan saját kezükbe vehetik. Alap értéknek tekintem a hitet, a feltétel nélküli szeretetet és szolgálatot.

  • Megtanuljanak pénzt teremteni – vagy egyéb dolgokat –
    minőségi életükhöz
  • Legelsősorban, hogy megtanuljanak bízni saját magukban
  • Segítem, hogy elérjenek egy magas önbecsülést és önbizalmat, amivel kiteljesíthetik életüket, és ragyogó példává válhatnak az őket körülvevők számára
  • Hozzá akarok tenni valamit a világhoz
  • Értéket teremtek
  • Alap szándékom, hogy az emberek profitáljanak a velem való kapcsolatból
Ingyenes konzultáció